× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Egna nyheter / 2022 / Föreningsträff med Hammerdal IF

Föreningsträff med Hammerdal IF

Hammerdals IF styrelse, sektionsledare och övrig personal var där och diskuterade nuläget i föreningen samt vilka utmaningar man har framöver tillsammans med RF-SISU Jämtland-Härjedalen.

Den 12 oktober var Carina Modén Aronsson från RF-SISU Jämtland/Härjedalen på besök hos Hammerdals IF.

Det var en träff med styrelse ,sektionsledare och övrig personal,där man diskuterade nuläget i föreningen samt vilka utmaningar man har framöver.

Man vill som förening fortsätta ha låga avgifter för att på så sätt få fler att delta i de olika aktiviteterna man erbjuder.

Hammerdals IF är mer än bara idrott då man anordnar bingo och Joelmässan mm allt för att Hammerdal som förening men också som ort ska vara attraktiv.

För att kunna erbjuda barn, ungdomar och vuxna ett aktiv fritid, så behövs som i många andra ideella föreningar: ett engagemang från både aktiva, ledare och föräldrar.

Man behöver hjälp med bingon ,med Joelmässan, man behöver fler som vill vara ledare och framförallt så vill man locka fler till aktiviteterna.

Hur kommunicerar man ut att man finns, för de som är helt nya?

De flesta föreningar idag använder sociala medier för att få ut information och det är en viktig kanal, men hur når man ut till de som inte använder Facebook, Instagram mm ?

Det var några frågor som diskuterades under kvällen och som nog är aktuella i andra föreningar också.

Är det någonting som ni vill göra i din förening eller i ditt lag? Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.