Hem / Egna nyheter / 2022 / Föräldrautbildning en del av Brunflo IK:s utvecklingsarbete

Föräldrautbildning en del av Brunflo IK:s utvecklingsarbete

Brunflo IK är en förening som växer och börjar nu att söka lösningar och har en önskan om ytterligare en isyta. Dan Jönsson och Wictor Lundström från RF-SISU Jämtland-Härjedalen har besökt klubben.

Med på träffen hos klubben var också Ingela Asplund från Hockeykontor Norr. Syftet var initialt att skapa en första kontakt och kolla hur läget är i föreningen och vilka behov som finns och där RF-SISU kan vara en vägledare och del i utvecklingsarbetet.

Under samtalet utkristalliserades det att ett av föreningens utvecklingsområden och behov är en föräldrautbildning, där RF-SISU och Ishockeyförbundet kommer att samverka och vara delaktiga.
Utöver det samtalades det mycket om föreningsutvecklingsfrågor, där till exempel en tydligare bild av ”vilka är vi, gärna skulle arbetas fram. Där fanns önskemål om vägledning med den processen och där kommer RF-SISU vara ett stöd för föreningen.

Ingela informerade även om kommande seriespel och datum för specifika utbildningar från hockeyförbundet.

Hur ser det ut i din förening, vad har ni för planer och hur skulle ni vilja ta nästa steg i er utveckling? Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.

Läs mer om utbildningar