Hem / Egna nyheter / 2022 / Allmänna arvsfonden en möjliggörare för nya idéer

Allmänna arvsfonden en möjliggörare för nya idéer

Jämtland-Härjedalen ligger i framkant i riket när det gäller att söka medel från Allmänna arvsfonden. Är just du och din förening nyfiken på vad ni skulle kunna söka för ekonomiska projektmedel. 16 juni är det ett webbinarium, häng med på det.

En gratis föreläsning om vilka möjligheter som finns, kan ses som både information och inspiration. Under 2021 delade Allmänna arvsfonden ut 17 miljoner kronor till Jämtland-Härjedalen, eller omräknat till kronor per invånare är det 129 kronor, vilket sätter länet högst upp på sverigerankingen.

Nedan hittar ni information och länk till anmälningssidan.

Lunch-webbinarium 16 juni!

Program: Våra handläggare berättar om de olika stödformer vi har: projekt- och lokalstöd, samt vad som krävs för en ansökan. Vi intervjuar också ett par arvsfondsprojekt om deras erfarenheter från ansökan till projekt.

När: Torsdagen den 16 juni klockan 11.00 – 12.30

Var: Webbinariet sänds digitalt och kommer att teckenspråktolkas och skriv­tolkas. Webbinariet går även att se i efterhand på Arvsfondens webbplats.

Anmäl dig på vår webbplats senast 13 juni: www.arvsfonden.se/webbinarium-16juni
Webbinariet är gratis, men kräver föranmälan. Länk till webbinariet och en instruktion om hur du loggar in skickas ut till anmälda deltagare den 14 juni.