Hem / Egna nyheter / 2021 / Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

Hoppas ni alla har det bra och har hälsan i behåll. Påsken har passerat och vi har nått betydligt ljusare tider vilket jag personligen njuter av.

Tyvärr befinner vi oss fortfarande i en pågående pandemi vilket drabbar oss alla - personal, föreningar, barn och ungdomar som inte kan utöva sina stora intressen.

Det som känns bra i situationen och skapar hopp om att detta kan komma att gå över om en inte alltför lång tid är att det vankas vaccinering.

Det som också värmer mycket är er allas stora engagemang och det otroligt fina jobb ni lägger ner för att hjälpa våra föreningar med barn, unga och vuxna. Ni har gjort och gör verkligen skillnad! Det som kanske känns lite jobbigt är att vi tillsammans behöver vara uthålliga i detta och fortsätta det goda arbetet en tid till. Om något kommer ert arbete bli ännu viktigare nu då vi så småningom behöver komma igång igen därute i idrottsvärlden med träning, tävling och en förbättrad folkhälsa och folkbildning.  Här finns möjligheten att tillsammans med oss i styrelsen och våra föreningar, distriktsförbund och andra intressenter att göra stor nytta och hjälpa till. Endast vår kreativitet och energinivå sätter begränsningarna för vad vi kan åstadkomma. Genom att lyssna av vad man vill ha hjälp med ”därute”, vilket jag vet att ni gör varje dag, kan vi få inspel till vad vi kan göra för att förbättra situationen gradvis.

Tack för allt det fina jobb Du gör varje dag ! Det betyder jättemycket!

Christer Engnér
Ordförande
RF-SISU Jämtland-Härjedalen