Hem / Egna nyheter / Anna Ottosson Blixth - ny Distriktsidrottschef i Jämtland-Härjedalen

Anna Ottosson Blixth - ny Distriktsidrottschef i Jämtland-Härjedalen

Nu är det äntligen klar! Anna Ottosson Blixth kommer att bli ny Distriktsidrottschef på RF-SISU Jämtland-Härjedalen, hon tillträder sin tjänst 1 september 2020.

Nu är det äntligen klart! Vi har en ny Distriktsidrottschef på plats som ni säkert vet och hon heter Anna Ottosson Blixt och kommer närmast från Svenska Skidförbundet.

Vi är väldigt nöjda och glada för att Anna börjar hos oss med den värdefulla erfarenhet hon har med sig i bagaget! Anna är bosatt i Östersund, men uppfödd på Frösön.

Dessutom har vi även en ny verksamhetschef klar i form av Ulrika Hermansson från Undersåker, vilket ni kan se i en tidigare nyhet i veckan.

Hjärtligt välkomna Anna och Ulrika! 

För styrelsen, 
Christer Engnér, ordförande RF-SISU Jämtland Härjedalen

 

Det känns otroligt spännande att få möjligheten att få vara en del av och leda verksamheten framåt inom RF-SISU Jämtland-Härjedalen. Idrotten har en viktig plats i samhället och jag drivs av att få vara med att utveckla och påverka förutsättningarna för detta.

Jag har själv ägnat stor del av mitt liv till många idrotter och fått med mig mycket glädje, kunskap och erfarenheter. Efter en karriär inom alpin skidåkning har jag bland annat jobbat med regional utveckling på olika sätt inom Almi och Peak Innovation. Senast kommer jag från ett jobb som verksamhetsutvecklare inom Svenska Skidförbundet där jag tidigare suttit i styrelsen i fyra år. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter och kontaktnät kan bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med personalen.

Jag är 44 år, bosatt i Östersund tillsammans med min man, mina två barn och hund. Jag gillar att vara aktiv på många olika sätt och vi tillbringar gärna tid i vårt fritidshus i Åre.

Jag ser fram emot att jobba med er och få ta del av er kompetens. Tillsammans kommer vi göra det här riktigt bra!
/Anna Ottosson Blixth