Temaaktiviteter för idrottsskolor

Ska din förening anordna cup, sommarskola eller idrottsläger? Boosta den med en eller flera av våra temaaktiviteter. Lekfullt lärande för kropp och knopp!

Med rörelse och lekfullt lärande i bagaget, kommer våra utbildade ledare ut till er och leder engagerande aktiviteter för barnen på temat värdegrund.

Övningar och innehåll anpassas efter barnens ålder. Alla temaaktiviteter är kostnadsfria för föreningen. Tidsåtgång: 30 min/temaaktivitet

Teman 2020

Alla tillsammans! 7–14 år

Övningar som lär oss vad vi har att vinna på att stötta och hjälpa varandra. Vi reflekterar över hur det känns att få stöd i trixiga situationer – och att inte få det.

Ladda kroppen 7–14 år

Vi tar en lekfull titt på hur vi gör för att vara rätt laddade för våra idrottsaktiviteter. Hur påverkas kroppen och knoppen av återhämtning och olika sorters mat och dryck?

Schysst kompis 7–14 år

Vi vänder och vrider på situationer när snacket i omklädningsrummet blir lite väl tufft och när man egentligen vill säga ifrån. När tar någon illa upp och hur ska vi veta var gränserna går?

Lajkat och delat 12–14 år

Vi funderar tillsammans över hur olika sociala medier fungerar och hur det vi läser och skriver där kan påverka oss själva och andra.

Kontakta oss för att få mer info och boka temaaktiviteter:

Hälsingland:
Daniel Holm
This is a mailto link
073-804 44 24

Gästrikland:
Ahmet Bölüktas
This is a mailto link
073 461 49 40