Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök aktuell utbildning

Sök aktuell utbildning

Vi erbjuder en mängd kurser och utbildningar på olika teman – via sökfunktionen nedan kan du se vilka utbildningar som är planerade att genomföras den närmaste tiden i din kommun.

De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja kommun eller annan tidsperiod. I utgångsläget visas samtliga planerade utbildningar i distriktet inom förinställd tidsperiod. 

Söker du nationell, idrottsövergripande och högre utbildning – besök www.boson.se. Fler tips om ämnen och utbildningar som din förening kan genomföra i samverkan med oss får du under rubriken Våra utbildningar.

Länk till Våra utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundutbildning för tränare - Gävle+webb

Grundutbildning för tränare är en utbildning som kommer ge dig en bra grund att stå på och flera konkreta tips och verktyg för att utveckla och stärka såväl dina utövare som dig själv.
Kontaktperson: Helena Nilsson Datum: 2020-04-07 - 2020-05-02 Plats: Gavlehov, Pressrummet, Gävle Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att leda och utveckla en ideell förening - Gävle

Kontaktperson: Helena Nilsson Datum: 2020-04-15 Plats: Gävle Mer information på kurssidan
Till anmälan

INSTÄLLT - Inspirationsträff - Taktiksnack för framtidens idrottsförening (SDF)

I anslutning till årsstämmor 2020 bjuder RF-SISU Gävleborg in till inspirationsträff för Specialdistriksförbund (SDF) med föreningar i distriktet Gävleborg.

Datum: 2020-04-21 Plats: RF-SISU Gävleborg, Nobelvägen 2, Gävle Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att leda och utveckla en ideell förening - Bollnäs

Kontaktperson: Helena Nilsson Datum: 2020-04-22 Plats: Bollnäs Mer information på kurssidan
Till anmälan

Valberedningen - en nyckel till framgång - Gävle

Kontaktperson: Helena Nilsson Datum: 2020-04-28 Plats: Gävle, RF-SISU, Nobelvägen 2 (Teknikparken) Mer information på kurssidan
Till anmälan