Hem / Om RF-SISU Gävleborg / RF-SISU årsstämma

RF-SISU årsstämma

Gävleborgs Idrottsförbund (RF-SISU Gävleborg fr o m 1/1 2020) och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg bjuder in till gemensam stämmodag tisdagen den 21 april 2020 i Gävle.

OBS! RF-SISU Gävleborgs årsstämma kommer att genomföras - men med anledning av coronautbrottet och risken för smittspridning ber vi att få återkomma om hur genomförandet kommer att gå till.

Vid Riksidrottsforum den 10 november 2018 beslutades att DF och SISU-d i de 19 distrikten sammanläggs till en juridisk person från och med den 1 januari 2020. Nu är det dags att genomföra den praktiska sammanläggningen av organisationerna i Gävleborg, enligt beslut som fattades vid distriktets extra årsstämma i april 2019. 

På stämman summerar vi tillsammans det gångna verksamhetsåret samt fastställer räkenskapsåret för respektive organisation. Årsstämma för Gävleborgs Idrottsförbund (RF-SISU Gävleborg) genomförs, samt likvidation av SISU Idrottsutbildarna Gävleborg.

Årsstämman 2020 avrundas med en presentation av den nya verksamhetsinriktningen för RF-SISU Gävleborg år 2020-2021 som stämman gemensamt tar beslut om.

Länk till mer information om sammanläggningen

Välkommen till årsstämma

Datum: Tisdagen den 21 april 2020

Tid: 18.00–ca 20.30. Fika från 17.30.

Plats: RF-SISU Gävleborg Teknikparken, Nobelvägen 2, Gävle
OBS! Med anledning av coronautbrottet och risken för smittspridning ber vi att få återkomma om hur genomförandet kommer att gå till.

Länkar till möteshandlingar läggs upp efter hand de färdigställs, och kan då laddas ned via länkarna här nedan.

Önskar ni få handlingarna utskickade per post eller mail så meddela oss:
Telefon 072-355 16 05 eller e-post This is a mailto link.

Övirga handlingar till årsstämman mailas/skickas ut till de anmälda deltagarna inför stämmotillfället.


***


OBS! Inspirationsträffen "Taktiksnack för framtidens idrottsförening" som skulle ha genomförts innan årsstämman är inställd med anledning av coronautbrottet.

Inspirationsträff för SDF:
Taktiksnack för framtidens idrottsförening

Vi tar tillfället i akt och bjuder samma dag, kl. 16.00-17.30, in till en inspirationsträff där vi tillsammans får sätta fokus på hur vi tar tillvara på människors engagemang och inspirerar till delaktighet.

Helt enkelt: Taktiksnack för framtidens idrottsförening. Inspiratör för dagen är Sofia Kärrå, Riksidrottsförbundet. 

Vid inspirationsträffen får ni från specialidrottsdistriktsförbunden gärna delta med flera representanter. Efteråt fikar vi gemensamt innan ordinarie stämmor.

Inbjudan och anmälan för inspirationsträffen 

Frågor?

Har du frågor om årsstämmorna är du välkommen att kontakta distriktsidrottschef Ann-Gerd Bergdahl:
This is a mailto link
Telefon 070-672 51 31