Hem / Om RF-SISU Gävleborg / RF-SISU årsstämma

RF-SISU årsstämma

Gävleborgs Idrottsförbund (RF-SISU Gävleborg fr o m 1/1 2020) och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg bjöd den 21 april 2020 in till stämmodag.

Vid Riksidrottsforum den 10 november 2018 beslutades att DF och SISU-d i de 19 distrikten sammanläggs till en juridisk person från och med den 1 januari 2020. Vid stämman genomfördes den praktiska sammanläggningen av organisationerna i Gävleborg, enligt beslut som fattades vid distriktets extra årsstämma i april 2019. 

På stämman summerades det gångna verksamhetsåret samt fastställdes räkenskapsåret för respektive organisation, samt likvidation av SISU Idrottsutbildarna Gävleborg.

Årsstämman 2020 avrundades med en presentation av den nya verksamhetsinriktningen för RF-SISU Gävleborg år 2020-2021 som stämman gemensamt tog beslut om.

Länk till mer information om sammanläggningen 

Med anledning av coronautbrottet och risken för smittspridning genomfördes stämman digitalt.

Stämmohandlingar:

Övirga handlingar till årsstämman skickades ut till de anmälda deltagarna inför stämmotillfället.


***


Inspirationsträffen "Taktiksnack för framtidens idrottsförening" som skulle ha genomförts innan årsstämman ställdes in med anledning av coronautbrottet.

Inspirationsträff för SDF:
Taktiksnack för framtidens idrottsförening

Vi tar tillfället i akt och bjuder samma dag, kl. 16.00-17.30, in till en inspirationsträff där vi tillsammans får sätta fokus på hur vi tar tillvara på människors engagemang och inspirerar till delaktighet.

Helt enkelt: Taktiksnack för framtidens idrottsförening. Inspiratör för dagen är Sofia Kärrå, Riksidrottsförbundet. 

Vid inspirationsträffen får ni från specialidrottsdistriktsförbunden gärna delta med flera representanter. Efteråt fikar vi gemensamt innan ordinarie stämmor.

Inbjudan och anmälan för inspirationsträffen 

Frågor?

Har du frågor om årsstämmorna är du välkommen att kontakta distriktsidrottschef Ann-Gerd Bergdahl:
This is a mailto link
Telefon 070-672 51 31