Hem / Bidrag och stöd / Föreningsutveckling

Föreningsutveckling

Alla idrottsföreningar i Gävleborg har en idrottskonsulent att bolla idéer med och få stöd av. Du kan alltid börja med att kontakta någon av oss för en dialog om hur just er förening skulle kunna utvecklas.

Behöver ni en grundläggande utbildning i föreningslära, ledarutbildning för ungdomar, eller riktade insatser till idrottsföräldrar? På vilken nivå ni än befinner er så möter vi din förening utifrån era behov.

Vi kommer till er 

Våra idrottskonsulenter kommer gärna till din förening för att hjälpa er vidare utifrån just era utmaningar och möjligheter. Tillsammans för vi en dialog och kommer överens om ett nästa steg och en handlingsplan som passar er. 

Hjälp till utbildning

Vi har många olika typer av utvecklings- och utbildningsinsatser att erbjuda. Du och din förening kan få material för att bedriva eget lärande eller få hjälp att arrangera föreläsningar, utbildningar eller mer omfattande utvecklingsprocesser inom olika områden.

Hjälp i utvecklingsarbetet

Har ni idéer om hur ni vill utveckla verksamheten i er förening? Ni kanske vill nå nya målgrupper, nå fler ledare, starta samverkan med andra, testa spontanidrott eller prova-på-verksamheter? Ta kontakt med oss – vi har möjlighet att stödja era satsningar på olika sätt.
Länk till Kontakta idrottskonsulent
Länk till Bidrag och stöd

Hjälp med administration

Vi erbjuder hjälp med löneadministration, bokslut, skattefrågor och andra administrativa sysslor som kan vara svårt att hinna med i en förening. Ta kontakt med Idrottsservice så tittar vi gemensamt på hur ni kan få mer tid för idrott genom att låta oss hjälpa er med en del av hanteringen.