Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline

IdrottOnline

IdrottOnline är idrottsrörelsens gemensamma verksamhetssystem och utgör basen för kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.

Tanken är att alla delar inom idrottsrörelsen ska hitta allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ansökan för LOK-stöd och Idrottslyft, utbildningsadministration, tävlingar och mycket  mer. 

RF-anslutna föreningar får tillgång till allt detta helt kostnadsfritt. 

Länk till mer information om IdrottOnline på SISU Idrottsutbildarnas webbplats

Utbildningar för dig som vill lära dig IdrottOnline

Behovet i föreningar/förbund ser olika ut och därför försöker vi erbjuda utbildningar på olika sätt. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening/förbund utbildar sig och får mer kunskap om funktionerna i IdrottOnline. Det kan exempelvis vara en verksamhetsledare, webbredaktör, kassör och/eller den som hanterar LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper och alla är varmt välkomna.

Länk till Våra utbildningar

Att lära på hemmaplan i lärgrupp

Ni kan själva sätta samman en lärgrupp i föreningen för att lära er mer om IdrottOnline. Lärgruppsplaner kring hemsida, administration, e-bokföring och LOK-stöd går att ladda hem för att användas som ett diskussionsunderlag. Utifrån dessa kan ni diskutera viktiga frågor innan ni sätter igång arbetet med IdrottOnline. Ta gärna kontakt med oss på RF-SISU Gävleborg om ni vill ha stöd och råd. 

Länk till mer info och lärgruppsplaner på SISU Idrottsutbildarnas webbplats (öppnas i nytt fönster)

Länk till instruktionsfilmer på IdrottOnlines kanal på Youtube (öppnas i nytt fönster)

När du har frågor om IdrottOnline

Vi finns här för dig när du har frågor eller om någonting krånglar. Du kan på egen hand ta del av manualer, instruktionsvideos och driftstörningsinformation på IdrottOnlines Servicecenter. Där finns även kontaktinformation och möjlighet att ställa frågor eller fylla i ärendeformulär.

Länk till IdrottOnline Servicecenter och support.

Har du önskemål om att gå en utbildning eller vill bolla någon fråga kring IdrottOnline kan du även kontakta Hans Bergman, samordnare IdrottOnline RF-SISU Gävleborg:
This is a mailto link
Telefon 070-248 66 86