Hem / Vi arbetar med / Föreningsutveckling

Vi är ert stöd på utvecklingsresan

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Utveckling handlar mycket om att våga utmana din egen förening och att inspireras av andras smarta idéer. RF-SISU Gävleborg finns här för föreningar och förbund som behöver stöd och råd i utvecklingsarbetet.

Ni kanske behöver en tydlig idé som kan svara på vad organisationen står för och erbjuder eller behöver en attraktiv och synlig vision för vad ni vill åstadkomma? Vi har stor erfarenhet av att arbeta med målstyrning och värdegrundsfrågor. Vi hjälper er att hitta bra verktyg och processer och skräddarsyr ett upplägg som passar just er förening.

Vare sig ni vill jobba med att utveckla ledarskapet, hitta fler engagerade som kan hjälpa till i föreningen eller arbeta för att bli en mer inkluderande förening så är ett bra första steg att ta kontakt med oss. 

Inspirationsmaterial för föreningsutveckling

Det finns även ett antal bra verktyg på webben där ni själva kan läsa, titta på filmer och ta del av vad andra föreningar har gjort. Några exempel är:

Se till att få med så många som möjligt i utvecklingsarbetet. Delaktighet och engagemang gör att fler vill ta ansvar och vara en del av arbetet. Se till att vara uthållig och använd gott om tid att reflektera och samtala kring era utvecklingsfrågor.

Vi kommer till er förening

Vilka är era största utmaningar? Ta kontakt med oss så startar vi utvecklingsresan och gör din förening starkare - tillsammans. Vi kommer gärna ut till er förening för ett möte! 

Länk till Kontakta idrottskonsulent