Hem / Egna nyheter / Webbgenomgångar – så söker din förening kompensationstöd

Webbgenomgångar – så söker din förening kompensationstöd

Är det aktuellt för din förening att söka statligt kompensationsstöd med anledning av corona? Sista ansökningsdagen är den 15 maj – vill du veta mer om hur det går till så bjuder vi in till två informationstillfällen digitalt 8 maj och 11 maj.

Har din förening evenemang och verksamhet som påverkas ekonomiskt med anledning av coronapandemin, under perioden 12 mars till 30 juni 2020? Då kan det vara aktuellt att söka kompensationsstöd.

Vi bjuder in till två informationstillfällen då vi presenterar hur ansökan om statens kompensationsstöd för idrottsföreningar går till. Presentationen efterföljs av tid för frågor och funderingar.

Genomgången kommer att ske via det digitala mötesverktyget Zoom. Du ansluter till den genomgång som passar bäst tidsmässigt. Du behöver ingen speciell programvara – följ bara instruktionerna du får när du klickat på anslutningslänken.

Kontaktperson:
Hans Bergman, RF-SISU Gävleborg
This is a mailto link
Telefon: 070- 248 66 86

Om du vill, så skickar vi gärna en enkel Zoom-instruktion i förväg. Hör i sådana fall av dig via mejladressen ovan.

På Riksidrottsförbundets webbplats finns information om ansökan samt en länk till frågor och svar. Förbered dig gärna genom att titta där.