Hem / Egna nyheter / "Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat"

"Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat"

Nu bjuder vi in till två utbildningstillfällen med vår föreläsare Måns Lööf. Om du som ledare vill ha inspiration och tips på hur du kan bemöta olikheterna hos de aktiva i din träningsgrupp så är det här den föreläsning du ska prioritera i höst!

Måns Lööf är utbildad sjuksköterska, KBT-terapeut, idrottsledare och arbetar till vardags på barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. Måns har jobbat i över 15 år med att utbilda, föreläsa och arbeta med barn
och ungdomar. Måns är en eftertraktad resurs i hela landet där han bl.a. medverkat i UR-produktionerna Fatta familjen och Superungar. Nu har vi engagerat honom för två digitala föreläsningar på temat hur man bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsvariationer.

Föreläsningen vänder sig till dig som är ledare, tränare, förälder eller annan viktig vuxen inom idrottsrörelsen och som vill veta mer om hur du kan bidra till att barn och ungdomar med särskilda behov t.ex. ADHD, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer får bra förutsättningar för rörelseglädje.

– Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat, säger Måns Lööf.

I föreläsningen delar han med sig av tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga.

Föreläsningen genomförs digitalt via Zoom och det finns två tillfällen att välja på:

•    Torsdag 12 november 2020 kl 18.00-20.00
Länk till anmälan

•    Onsdag 2 december 2020 kl 18.00-20.00
Länk till anmälan