Hem / Egna nyheter / Föreläsningskväll med Carolina Klüft: Hur motiverar vi barn och unga till fortsatt idrottande?

Föreläsningskväll med Carolina Klüft: Hur motiverar vi barn och unga till fortsatt idrottande?

Den 22 april möter du kunniga och engagerade Carolina Klüft i en digital föreläsningskväll som handlar om att behålla glöden i en tuff tid och motivera barn och unga till fortsatt idrottande. En viktig kväll för barn- och ungdomsidrotten i Gävleborg!

Att behålla glöden i en tuff tid

Att behålla barn och unga inom idrotten har aldrig varit viktigare! Många slutar som en effekt av pandemin och stillasittandet riskerar att öka. Tillsammans med kunniga och engagerade Carolina Klüft fokuserar vi denna kväll på dig som ledare inom barn- och ungdomsidrotten och vad vi tillsammans kan göra för att vända trenden.
Kvällens tema är: Att behålla glöden i en tuff tid – Hur motiverar vi barn och unga till fortsatt idrottande?

Carolina Klüft har genom sin långa karriär lyckats behålla glöden och energin i sitt idrottande. Hon vet bättre än någon annan vad en ledare kan betyda för att skapa motivation och goda förutsättningar för ett hållbart idrottande. Med avstamp i den egna idrottskarriären berättar hon om sin väg till prestation, balans och mening.

En kväll för alla idrottsledare och andra nyckelpersoner!

Du får med dig fakta om barns och ungas hälsa, idéer och inspiration till hur du kan boosta ungas självkänsla och personliga utveckling, kunskap om hur du kan skapa starka ledarteam och konkreta tips på hur du kan arbeta i din förening.

Välkommen att delta och bidra till en bra återstart för barn och unga efter detta pandemiår!

Torsdagen den 22 april kl 18-20
Föreläsningen genomförs digitalt via mötesverktyget Zoom. 

Länk till anmälningsformulär

Målgrupp: Barn- och ungdomsledare i Gävleborgs idrottsföreningar + berörda i idrottsförbund, kommuner, region och organisationer med anknytning till frågorna.

Länk till inbjudan i pdf-format (Skriv gärna ut och sätt upp som affisch i passande sammanhang/lokaler)

Carolina Klüft är en av Sveriges mest framgångsrika och folkkära idrottare. Idag arbetar hon som verksamhetschef för Generation Pep – en organisation där barns och ungas välmående, fysisk aktivitet och hälsosam kost står i fokus.

Kontaktperson
Therese Fagerhov, RF-SISU Gävleborg
This is a mailto link
070-698 04 98