Hem / Egna nyheter / Föreläsning med Lena Birath – hjälper aktiva att hitta balansen i tillvaron

Föreläsning med Lena Birath – hjälper aktiva att hitta balansen i tillvaron

Många barn och unga mår dåligt idag och har höga prestationskrav både i skolan och inom idrotten. Läraren och framgångsrika idrottaren Lena Birath har själv känt pressen av att identifieras med sin prestation, vilket hon tar upp i sin föreläsning.

Föreläsningens tema är Att hitta balansen mellan den jag är och min prestation, och du som deltagare får möta Lena Birath som med sin föreläsning vill beröra, inspirera och väcka tankar och insikter. Lena berättar om sina erfarenheter av att vara identifierad med sin prestation och resan till att hitta sig själv och bättre kunna hantera de prestationskrav som idrotten och många gånger samhället genomsyras av.

– Jag vill få dig som idrottar att inse att du duger som du är oavsett vad du presterar. Det är just det som gör att du kan och vill prestera ännu mer, menar Lena Birath.

Lena har varit framgångsrik inom både fotboll, bandy och innebandy med flera VM-och SM-medaljer. Hon har arbetat som lärare och har under senare år vidareutbildat sig för att idag föreläsa, processleda och arbeta som coach och terapeut gentemot företag, organisationer och privatpersoner.

Föreläsningen vänder sig till aktiva, men kan även vara intressant för ledare/tränare.

Föreläsningen genomförs digitalt via Zoom och du kan välja mellan två tillfällen
(OBS! Begränsat till 25 personer per tillfälle för att kunna föra samtal i samband med föreläsningen):