Hem / Egna nyheter / Dean Kriellars kommer till Gävle

Dean Kriellars kommer till Gävle

Dr Dean Kriellars kan verkligen förmedla kunskap om hur vi ska lyckas motverka stillasittandet och hitta nycklarna till barns och ungas rörelseglädje. Den 12 maj kommer han till Gävle för att sätta fokus på rörelseförståelse och livslångt idrottande.

Rörelseförståelse är en avgörande pusselbit för att öka vår folkhälsa. Det är ett viktigt begrepp som ligger till grund för Rörelsesatsning i skolan som RF-SISU Gävleborg arbetar med i Nordanstig, Ockelbo och nu även i Gävle.

Kostnadsfria föreläsningar

RF-SISU Gävleborg, Gävle kommun och Rädda Barnen bjuder nu in till tre kostnadsfria föreläsningar med Dean Kriellars den 12 maj i Gävle. Kom dit nyfiken och gå hem med en grundad förståelse om Physical literacy (rörelseförståelse) och en insikt i hur du gör för att skapa förutsättningar så att fler människor ökar sin lust, förmåga och möjlighet att aktivt delta i samhället.

Vem är Dean?

Dr. Dean Kriellaars (CAN) är expert och en av världens främsta ambassadörer för physical literacy. Dean brinner för att sprida budskapet om Rörelseförståelse och att bekämpa den epidemi av inaktivitet som sprider sig snabbt. Han är verksam vid University of Manitoba, väl anlitad talare världen över och har utvecklat många metoder och program som används brett i Kanada och internationellt.

Länk till vårt infoblad "Save-the-date" 

Hjälp oss gärna genom att sprida det vidare till kollegor, föreningsvänner och alla ni tror kan vara intresserade av ett aktivt samhälle!