Idrottsplan.se

Sidan uppdaterades: 31 mars 2023

Idrottsplan.se är vårt verktyg för att strukturera och organisera ditt projekt, evenemang eller din förening så att fler blir delaktiga och får möjlighet att bidra till att nå era gemensamma mål.

Verktyget tar vid från att de uppsatta målen struktureras i verksamhetsområden eller aktiviteter. De olika aktiviteterna sorteras i en aktivitetslista, varje aktivitetslista faller ner i aktiviteter och uppgifter. Dessa aktiviteter planeras utifrån startdatum, när aktiviteten startar och när den ska vara slutförd. På detta sätt når vi förutsättningarna att kunna dela ut paketerade uppdrag som sträcker sig över korta perioder. Idrottsplan.se ger också förutsättningarna att följa statusen på uppgiften – ej startat, påbörjat och klar. Hela tiden med en person som ansvarig för uppgiften för att ingen ska missförstå vem som har ansvaret.

För varje aktivitet finns möjlighet att lägga in kostnad och intäkt som sammanställs till en budget. Varje aktivitetslista kan omsättas till ett årshjul, ganttschema eller skrivas ut som PDF.

En föreningslicens kostar 500 kr/år och för företag 3000 kr/år. För detta får du obegränsat antal användare, kunna skapa obegränsat antal projekt, aktivitetslistor och aktiviteter. Ni kan ha ett projekt för ny klubbstuga, det stora evenemanget/cupen eller fördela arbetsuppgifter i en föräldragrupp kring ex. ett lag.


Vår ambition har varit att skapa ett enkelt och användarvänligt verktyg som många ska ta del av. Idrottsplan.se är framtagen av RF-SISU Västra Götaland i samarbete med Västra Götalandsregionen och Riksidrottsförbundet.

Besök gärna vår Youtube-kanal för mer info och instruktionsfilmer.
https://www.youtube.com/channel/UCs9yXfnMAGCQ_XEWnN6DFrw

För frågor: kund@idrottsplan.se

Skall du driva ett evenemang inom idrotten?
Passa då även på att köpa boken och webbplatsen Idrottsevenemang – handledning från start till mål som är fullt med tips och verktyg för att utveckla ditt evenemang. Genom att använda koden i materialet får du även 50% på Idrottsplan.se första året. Mer info finns på sisuidrottsbocker.se

Sidan publicerades: 2 december 2022