Jan Andersson (ordförande) och Kristin Pleick (distriktsidrottschef)

Välbesökt distriktsstämma i Västmanland

Under torsdagskvällen välkomnade RF-SISU Västmanland till distriktsstämma. Jan Andersson valdes om på ordförandeposten och Yakop Yildis välkomnades som ny ledamot i styrelsen.

Sidan uppdaterades: 26 april 2024

Ett 60-tal deltagare fanns på plats när distriktsstämman genomfördes på Hotel Scheele i Köping. Bland dem fanns 28 idrotter med 36 ombud representerade.

Kvällen inleddes med en presentation från Anders Eriksson (enhetschef, anläggningar och föreningsstöd på Kultur- och fritidsförvaltningen) och Suzana Macuh (anläggning- och föreningsutvecklare, Köpings Kommun) om den nya Folkhälsoparken och Köping Bad & Sport.

Innan stämman inleddes delades även ett förtjänsttecken i silver och guld ut till Stefan Holmgren från Västmanlands Ridsportförbund​.

Stefan

Stefan Holmgren från Västmanlands Ridsportförbund mottagare av förtjänstmedalj.

Omval på ordförandeposten

Stämman inleddes med ett välkomnade av ordförande Jan Andersson varpå Vasliki Tsouplaki valdes till mötesordförande och Hampus Lundskog till sekreterare. Efter genomgång och godkännanden av verksamhetsberättelse och årsredovisning 2022 och 2023 samt verksamhetsinriktning för 2024-2025 med ekonomiska planer, var det dags för val av ordförande för en tid av 2 år. Där klubbades valberedningens förslag igenom vilket betyder fortsatt förtroende på ordförandeposten för Jan Andersson.

Det fattades beslut om val av fyra styrelseledamöter för en period av fyra år. De valda ledamöterna är: Tommy Levinsson (omval), Marie Johansson (omval), Jenny Boström (omval) och Yakop Yildis (nyval).

Lasse Svensson valdes om som ordförande för valberedningen på två år. Som ledamöter i valberedningen valdes Birger Jonsson (omval) på fyra år. Maria Kesselring har två år kvar på sin mandatperiod.

Se den fullständiga styrelsen här

Handlingar från stämman

Här hittar du verksamhetsberättelser med årsredovisning för 2022 och 2023 samt verksamhetsinriktning för 2024-2025.

Sidan publicerades: 26 april 2024