Foto: Parasport Sverige

Den årliga veckan som sätter Parasporten på kartan

11-17 september är det äntligen dags för Parsportveckan, det bjuds på ett stort antal digitala föreläsningar och panelsamtal. Under helgen erbjuder flera parasportdistrikt även möjlighet att prova på olika Parasporter.

Sidan uppdaterades: 31 maj 2023

RF-SISU Västmanland har bjudit in parasportaren Mike Malmer som kommer hålla i en digital inspirationsföreläsning.

Mike Malmer är känd från Välkommen till Köping och Heja Sverige laget, utsedd till Västeråsaren 2022 av Västerås Tidning samt pristagare i årets prestation inom Special Olympics på Parasportgalan 2022

Mike har utövat en mängd olika idrotter och han har vunnit många medaljer i sin karriär, bland annat vann han guld på VM i Ju-jutsu och i Brasiliansk ju-jutsu vid Special Olympics i Abu Dhabi 2022. Föreläsningen med Mike handlar om hans liv och vägen in i idrotten samt vad idrotten betytt och betyder för honom.

Dag och tid: 11 september kl. 18:00 - 19:30

Plats: Digitalt via Teams

Utbildningen är gratis.

Läs mer och anmäl dig här

Om Parasportveckan

Parasportveckan arrangeras av RF-SISU distrikten och parasportdistrikten i Stockholm, Sörmland, Uppland och Västmanland i samverkan med Riksidrottsförbundet och Parasport Sverige. Läs mer om Parasportveckan på parasportveckan.se. Här hittar du också mer information om övriga föreläsningar och panelsamtal som arrangeras under veckan.

Sidan publicerades: 31 maj 2023