Välkommen Klara!

Vi välkomnar Klara Eriksson som ny medarbetare hos RF-SISU Västmanland. Klara kommer att arbeta som redovisningsekonom hos RF-SISU Västmanland och RF-SISU Sörmland.

Sidan uppdaterades: 15 februari 2023

Klara Eriksson är 37 år och kommer ursprungligen från Kungsör men flyttade till Västerås hösten 2005 där hon bor än idag med sin sambo Martin och deras två barn. Klara tillträdde sin tjänst hos RF-SISU i slutet på januari.

- Jag har varit aktiv inom idrotten och föreningslivet i större delen av mitt liv och det är jag än idag. När jag såg jobbannonsen av en slump på sociala medier kände jag direkt att jag vill söka tjänsten, berättar Klara.

Klaras tjänst är en delad roll med RF-SISU Västmanland och RF-SISU Sörmland. Arbetsfördelningen kommer vara 50/50 men hon kommer att utgå från Idrottens Hus i Västerås, men har även en arbetsplats på MuktellArenan i Eskilstuna.

- Det känns verkligen så bra! Att få jobba nära verksamheten tillsammans med människor som brinner för att utveckla, hjälpa och stötta föreningslivet är precis där jag vill vara, säger hon.

Klara har ett stort intresse för idrotten och det är något som har följt med henne hela livet. Hennes bästa idrottsminne kommer från en fotbollsturnering på västkusten:

- Jag kommer alltid bära med mig när mitt fotbollslag Kungsörs SK vann ”Kalles Kaviar Cup” i Smögen 1999. Förväntningarna inför turneringen var låga då vi låg sist i vår serie i Västmanland men stjärnorna låg rätt i Smögen. I inledningen av turneringen hittade vår målvakt, Sofie, en enkrona på planen som hon stoppade i sin sko som turpeng. Jag vet inte om det var det eller vår skicklighet men vi gick igenom hela cupen obesegrade och krönte det med en vinst efter straffar i finalen.
Där stod vi, från lilla Kungsör, som segrare av hela cupen. Det är ett tag sedan nu, men jag minns alltid tillbaka på det tillfället med glädje, det var en magisk känsla, berättar Klara Eriksson.

Vi hälsar Klara varmt välkommen till vårt gäng!

Kontaktuppgifter till Klara
klara.eriksson@rfsisu.se
Tel: 010-476 48 07

Sidan publicerades: 15 februari 2023