RSS

Sidan uppdaterades: 30 januari 2023 • Solig invigning av Segelsällskapet Aros nya hälsoslinga
  Under ett soldränkt Rågsäcken invigde Segelsällskapet Aros (SS Aros) nyligen sin nya hälsoslinga som man tagit fram i samverkan med RF-SISU Västmanland och personliga tränaren Patrick Rapp.
  - Vi vill skapa förutsättningar för våra medlemmar att kunna träna lättillgängligt, säger Eva Stenström, ordförande i SS Aros.

  Läs mer


 • Den årliga veckan som sätter Parasporten på kartan
  11-17 september är det äntligen dags för Parsportveckan, det bjuds på ett stort antal digitala föreläsningar och panelsamtal. Under helgen erbjuder flera parasportdistrikt även möjlighet att prova på olika Parasporter.
  Läs mer


 • Nu är det dags att söka elstöd
  Mellan 30 maj och 25 september 2023 kan föreningar i el-område 3 och 4 söka elstöd. Stödet söks hos Skatteverket via e-tjänsten på ”mina sidor”.
  Läs mer


 • Verksamhetsberättelse 2022
  Nu finns RF-SISU Västmanlands verksamhetsberättelse för 2022 att läsa och ladda ner.
  Läs mer


 • Två Västeråsare tog emot hedersfullt pris på Riksidrottsmötet
  Under helgens Riksidrottsmöte (RIM) delades Riksidrottsförbundets förtjänsttecken ut till personer som genomfört ett framgångsrikt arbete inom idrottsrörelsen. Christina Liffner och Nils-Ove Andersson från Västerås var två av eldsjälarna som var mottagare av priset.
  Läs mer


 • Idag inleds Riksidrottsmötet
  Vartannat år samlas förtroendevalda i Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas medlemsförbund och fattar demokratiska beslut för idrottsrörelsens framtid. I år hålls Riksidrottsmötet i Uppsala 26–28 maj.
  Läs mer


 • Succékonceptet hjälper barn upptäcka idrotter – ”Stor skillnad”
  Genom åren har hundratusentals barn fått chansen att testa idrotter på Idrottens dag. Idrottsdagen som ska locka fler barn till rörelse blir bara större och större. Årets Idrottens dag genomförs den 29 september i Västerås.
  – Vi vet de goda effekterna av idrottande och vet därför hur stor betydelse det har att vi engagerar så många barn som möjligt, säger Stefan Bergh, generalsekreterare på Riksidrottsförbundet.

  Läs mer


 • Välkommen tillbaka, Andreas!
  Vi välkomnar Andreas som idrottskonsulent hos RF-SISU Västmanland. Andreas kommer främst att arbeta med fotboll, innebandy och sportdykning. Han kommer dessutom vara en del av teamet som jobbar med grundutbildning för föreningsledare.
  Läs mer


 • En dag präglad av #idrotthjärtakultur för 65+
  Trots att det är maj månad är det fortfarande riktigt krispigt i luften när vi reser vår beachflagga som stolt berättar att RF-SISU Västmanland har något på gång. För flaggan vajar idag utanför Västmanlands Länsmuseum där vi ska koppla samman två av våra verksamhetsområden - Idrott 65+ och #idrotthjärtakultur.
  Läs mer


 • Välkommen på en dag präglad av idrotthjärtakultur!
  Den 5 maj bjuder RF-SISU Västmanland in dig som är 65+ till en dag bestående av idrotthjärtakultur. Du kommer bland annat få möjlighet att träffa och få information från idrottsföreningar som erbjuder idrott för 65+ samt gå på utställning på Västmanlands läns museum i Västerås.
  Läs mer

Sidan publicerades: 30 januari 2023