RSS

Sidan uppdaterades: 30 januari 2023 • Distriktsstämma 2024
  RF-SISU Västmanland välkomnar till distriktsstämma den 25 april 2024.
  Läs mer


 • Hon är månadens lärgruppsledare:
  "Alla kan bidra med något"

  Ylwa Edberg från Kolsva Idrottsförening är månadens lärgruppsledare!
  Varje månad sätter RF-SISU Västmanland extra ljus på det fantastiska folkbildningsarbete som sker i länets föreningar genom att utse månadens lärgruppsledare.

  Läs mer


 • Digital informationsträff:
  Afrikansk svinpest och idrottsrörelsen

  Välkomna på en digital informationsträff angående afrikansk svinpest och idrottsrörelsen. Mötet genomförs den 12 december kl. 18.00.
  Läs mer


 • Idrottsbrevlådan
  Idrottsbrevlådan är en kostnadsfri digital brevlåda framtagen i samarbete med Kivra. En hållbar och säker kommunikationskanal men även en lagringsyta för viktig information.
  Läs mer


 • Samarbetet som leder till ökad folkhälsa:
  "Känns jättekul och spännande"

  Idag är många barn och ungdomar stillasittande en stor del av dagen. Samtidigt ökar den psykiska ohälsan. Idrottsrörelsen kan vara en positiv kraft för bättre folkhälsa och för att motverka segregation och utanförskap. Fler behöver hitta in i idrotten och föreningslivet - detta är något som RF-SISU Västmanland och Sparbanken Västra Mälardalen jobbar för tillsammans.  
  Läs mer


 • Introduktion till rörelseförståelse
  Rörelseförståelse är en helhetssyn på fysisk aktivitet, där målet är att fler ska röra på sig hela livet. Genom rörelseförståelse i träning och tävling utvecklar du dina färdigheter inte bara fysiskt – utan även socialt, psykiskt och idrottsligt.
  Läs mer


 • Idrott 65+
  Idrottsföreningar i Västmanland har möjlighet att söka projektstöd för att utveckla sin verksamhet för målgruppen personer 65 år och äldre (65+).
  Läs mer


 • Hej idrottsförälder!
  Idag är allt fler barn stillasittande en stor del av dagen. Samtidigt ökar den psykiska ohälsan bland barnen. Att röra på sig varje dag är ett viktigt steg för för barns mående.
  Läs mer


 • Hon är månadens lärgruppsledare:
  "Jag vill förmedla glädje"

  Theresia Hållen från Norrby Sportklubb är månadens lärgruppsledare!
  Varje månad sätter RF-SISU Västmanland extra ljus på det fantastiska folkbildningsarbete som sker i länets föreningar genom att utse månadens lärgruppsledare. 

  Läs mer


 • Stort engagemang kring "Plats för idrott"

  Samtalen var många och engagemanget stort när RF-SISU Västmanland välkomnade till konferens med temat Plats för idrott. ”Ett brett utbud av tillgängliga idrottsanläggningar och idrottsmiljöer är en förutsättning för att kunna bedriva idrott. Därför känns det extra bra att alla kommuner i Västmanland fanns representerade”, säger Oscar Uusitalo anläggningsansvarig på RF-SISU Västmanland.
  Läs mer

Sidan publicerades: 30 januari 2023