Ansök om LOK-stöd för höstens aktiviteter

Det är nu dags att skicka in LOK-ansökan för höstens aktiviteter – innan den 25 februari. Lokalt aktivitetsstöd är det statliga stöd Riksidrottsförbundet fördelar för främst barn- och ungdomsverksamhet.

Sidan uppdaterades: 8 februari 2024

Nu är det ansökningstider igen och vi hoppas att alla haft möjlighet att rapportera löpande och bara kan klicka på knappen "Gå vidare" och skicka in ansökan för HT23. Ansökan görs via föreningens Idrottonlinesida, senast 25 februari.

Har du undringar och frågor om LOK kan du kontakta föreningens idrottskonsulent och för knivigare frågor LOK-stödsgruppen direkt.

Läs om LOK-stöd på Riksidrottsförbundets sida

LOK-stödsansökan skickas alltid via IdrottOnline av en ordförande, kassör eller LOK-stödsansvarig firmatecknare.

OBS! Om ni använder externt system för närvaroregistrering kan ni behöva säkerställa att transaktionerna inkommer till IdrottOnline i tid inför 25 februari.

Freja+

Klubb- och huvudadministratörer som ska logga in i IdrottOnline behöver numera Freja+ för att våra personuppgifter ska vara säkert skyddade.

Freja support är väldigt hjälpsamma när det gäller komma igång med deras app och skapa ett konto. Ett tips är att använda pass eller nationellt ID för att kunna göra en enkel process hemifrån.

Freja support

Första inloggningen på IdrottOnline med Freja+

Men information på Riksidrottsförbundets sida

Sidan publicerades: 29 januari 2024