Dags att slutrapportera föreningens folkbildning

Våra idrottskonsulenter runt om i länet hjälper er mer än gärna med slutrapporteringen av er folkbildningsverksamhet. Under sex tillfällen med start den 18/12 kör dessutom Örnsköldsvikskontoret med drop-in under särskilda tider.

Sidan uppdaterades: 21 december 2023

2023 börjar gå mot sitt slut. Vi ser gärna att ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet för 2023 (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) rapporterar in det så fort som möjligt. Det betyder att allt som är förrapporterat, planerat och genomfört ska rapporteras. Det kan vara allt från planeringsmöten, taktiksnack, matchanalyser, föreläsningar, teoripass, tävlingsarrangemang, organisationsprocesser, föreningsutvecklande insatser som skett i grupp utanför själva tränings- eller matchtillfället.

Rapporteringen sker i IdrottOnline, under fliken ”Utbildningsmodulen”. För kännedom har inloggning med Freja+ aktiverats för de som har rollerna huvudadministratör, klubbadministratör och förbundsadministratör. I förlängningen kommer alla roller som kommer åt och kan ändra personuppgifter i IdrottOnline att omfattas.

Våra idrottskonsulenter har fullt fokus på att stötta föreningar med att rapportera in folkbildningsverksamheten, så tveka inte att ta hjälp av någon av våra idrottskonsulenter.

För föreningarna i Örnsköldsviksområdet finns det ett antal tider då det bara är att droppa in på kontoret. Ta gärna med dator och det underlag som finns, men självklart går det att dyka upp utan detta. Vi bjuder dessutom på kaffe och pepparkaka.

Tider för drop-in Fabriksgatan 6, Örnsköldsvik:

  • Mån. 18/12 kl. 13-16
  • Tors. 28/12 kl. 13-16
  • Ons. 3/1 kl. 13-16
  • Ons. 10/1 kl.18-20
  • Tors. 11/1 kl. 10-12
  • Tis. 16/1 kl.13-16

Sidan publicerades: 11 december 2023