PARAdig – dubbla karriärer bland para-idrottare

Sidan uppdaterades: 11 november 2022

PARAdig är ett projekt i Europeiska unionens Erasmus+ program Sport (collaborative partnership) och sträcker sig över 2,5 år. Syftet är att underlätta för para-idrottare att kunna ha dubbla karriärer, dvs. både en sportslig och en civil. Målet är att visa upp goda rutiner och exempel på hur dubbla karriärer kan bedrivas samt erbjuda en unik lärplattform för para-idrottare. Vi deltar i utvecklingen av projektinnehållet och har bl.a. tagit fram material till utbildningsplatformen.

Bland de deltagande organisationerna är Europeiska Paralympiska Kommitté, Kroatiens Paralympiska Kommitté och Serbiens Paralympiska Kommitté, AETOI Thessalonikis i Grekland, MVNGO i Italien, Bulgarian Sports Development Association, Champions Factory Ireland Ltd. och Mine Vaganti NGO i Italien.

Läs mer om projektet på projektets facebooksida eller webbplats.

Sidan publicerades: 11 november 2022

Mer om projektet

PARAdigm Change for PARA-Athletes: Dual Careers

Agreement no. 613684-EPP-1-2019-1-EL-SPO-SCP

Läs mer om projektet på projektets facebooksida eller webbplats.

Medfinansiär

Europeiska Kommissionens stöd åt framställningen av denna hemsida utgör inte ett godkännande av dess innehåll, vilket endast återspeglar upphovsmännens åsikter, och Kommissionen kan inte hållas ansvarigt för någon användning av informationen i det.