Idrottens Hus

Sidan uppdaterades: 30 maj 2023

Fler och fler upptäcker Idrottens Hus i Värmland som en mötesplats för idrotten. Boka din förenings eller ditt företags nästa möte i någon av våra lokaler. Vi erbjuder även service i form av fika eller enklare mat.

RF-SISU Värmland är hyresvärd för Idrottens Hus Värmland, i Karlstad, och i huset finns 13 olika organisationer som hyresgäster. Förutom arbetsplatser finns konferenslokaler i olika storlekar som passar allt från möten till utbildningar.

Kontakta oss på telefon 010-476 47 00 eller mejl ann.boij@rfsisu.se om du är intresserad av att bokal lokal eller bli hyresgäst hos oss.

Konferenslokaler

I Idrottens Hus Värmland finns konferenslokaler för 6 - 50 personer. Vi erbjuder även möjlighet att beställa fika och mat. Ladda hem prislista för våra lokaler. Pdf, 21 kB.

Aten

Aten är vår största lokal för max 40 personer i skolsittning. I grupper eller biosittning tar lokalen 40-50 personer. Lokalen är utrustad med projektor, DVD, HDMI- och displayportsanslutning av dator, wifi, whiteboard och blädderblock.

München

München är en lokal för max 22 personer som är utrustad med HDMI- och displayport till TV, whiteboard och blädderblock.

Innsbruck

Innsbruck är en lokal för max 10 personer och som är utrustad med whiteboard och blädderblock. Kan kombineras med Grenoble kan då ta upp till 16 personer.

Grenoble

Grenoble är en lokal för max 6 personer. Lämplig som grupprum eller för mindre möten. Lokalen är utrustad med whiteboard och blädderblock. Kan kombineras med Innsbruck, kan då ta upp till 16 personer.

Hitta till Idrottens hus Värmland

Besöksadress

Industrigatan 1, Karlstad

Postadress

Box 10, 651 02 Karlstad

Telefon vxl

010 - 476 47 00

Hitta hit