Årets sista utbildningar ‒ säkra din plats

Välkommen på våra kurser i november månad.

Sidan uppdaterades: 1 december 2022

Våra utbildningar riktar sig till dig som är tränare, ledare eller aktiv och oavsett idrott. I november månad erbjuder vi:

 • Grundutbildning för tränare, 7 november, Karlstad
  Utbildningen är det första obligatoriska steget som ger en bra grund att utgå ifrån i det fortsatta tränarskapet.

 • Valberedningens arbete, 8 november, Digitalt
  Kursen vänder sig till dig som arbetar i valberedningen i ett förbund eller i en förening. Du får bland annat kunskap om vad som kan tänkas styra och påverka uppdraget.

 • Kost och träning, 22 november, Digitalt
  Marina Sjöberg, utbildad beteendevetare (Idrottspedagog) samt leg. dietist, föreläser om idrottsnutrition och ger tips om hur ni som förening kan tänka kring kunskapen om kost i praktiken. Föreläsningen vänder sig till dig som är aktiv, tränare eller förälder.

 • Kanslistträff, 24-25 november, Sunne
  Vi erbjuder dig som är anställd som kanslist i en idrottsförening, ett dygn där du får aktuell information från RF-SISU Värmland, inspiration och möjligheten till erfarenhetsutbyte med andra kanslister från olika idrotter.

Extra nyhetsbrev med utbildningstips

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev med fokus på utbildningsnytt? Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är tränare, ledare och/eller aktiv i en idrottsförening i Värmland.

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller vill du kanske tipsa andra tränare och ledare i din förening? Klicka här för att komma till anmälan.

Kostnad

Om utbildningen kostar något står det angivet i samband med anmälan. Kostnader kommer att faktureras din förening om inget annat anges i anmälan. Stäm av med din RF-SISU konsulent om kostnad kan finansieras med folkbildningsresurs eller projektmedel.

Till kontaktlista för idrottskonsulenter

Sidan publicerades: 28 oktober 2022