Sportbio för ungdomar i distriktet

Vi bjuder lag och träningsgrupper i distriktet på sportbion ”Jag är Zlatan”. Ta chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som efterföljs av viktiga reflektioner i laget/träningsgruppen.

Sidan uppdaterades: 1 december 2022

Filmen ”Jag är Zlatan” är en högaktuell och intressant skildring av en av våra största idrottare. Vi bjuder nu lag och träningsgrupper i distriktet, oavsett idrott med aktiva födda 2003–2009 plus ledare till kostnadsfri Sportbio i Karlstad den 14 juni. Ni ser filmen tillsammans och efteråt reflekterar vi kort i salongen över filmens innehåll. Efter bion får laget/träningsgruppen med sig material att arbeta med på hemmaplan i lärgruppsform.

>> Se trailern här!

Tid och plats

Filmstaden Karlstad, 14 juni klockan 17.30 till cirka 20.00

Intresseanmälan

Erbjudandet gäller barn och ungdomar födda 2003–2009 + ledare. Minimum fem deltagare + en ledare per lag/grupp. Är ni intresserade av att gå på bio behöver ni göra en intresseanmälan där ni bland annat kommer att få motivera varför just ni vill delta. Senast 7 juni vill vi ha in ditt lags eller din träningsgrupps intresseanmälan.

Klicka här för att fylla i intresseanmälan


OBS! Vi har ett begränsat antal platser.
Om intresset blir stort görs urvalet utifrån ett mångfaldsperspektiv där ålder, kön, idrott och förening beaktas.

Bekräftelse om plats sker snarast möjligt och om ni har fått ett ja på er intresseanmälan får ni då en länk till att fylla i deltagare och personnummer.


Vid frågor kontakta projektledare Adi Šahdomerović Svärd på
adi.sah.svard@rfsisu.se

Sidan publicerades: 19 maj 2022