Foto: Bildbyrån

Välkommen till vår nya webbplats

Idag, den 12 december, byter RF-SISU Uppland webbplatsplattform. Mycket kommer att vara sig likt men vi har gjort några förändringar för att göra det ännu lättare att hitta rätt.

Sidan uppdaterades: 21 december 2022

Från 12 december kommer du som besökare upptäcka att RF-SISU Upplands webbplats ser något annorlunda ut. Vi har bytt webbplatsplattform, vilket bland annat kommer innebära att vi har fått ett delvis nytt utseende. Innehållet är till stor del detsamma men vi har gjort vissa förändringar för att ytterligare öka användarvänligheten. Viss information kan därför ha flyttats från den plats där du är van att hitta den.

Bytet är ett led i Riksidrottsförbundets (RF) skifte från plattformen Episerver till en ny leverantör. Såväl rf.se som sisuidrottsutbildarna.se och webbplatserna för samtliga 19 RF-SISU distrikt berörs.

Övergången till den nya plattformen kan medföra att vissa länkar inledningsvis inte fungerar som de ska. Vi jobbar för att åtgärda detta så snart som möjligt och ber dig ha överseende med detta de kommande veckorna.

Fakta om vår nya webbplats

På RF-SISU Upplands webbplats hittar du information om vilka vi är och vad vi arbetar med, samt vilket stöd vi kan ge till idrottsföreningar och idrottsförbund. Här hittar du även hela vårt folkbildnings- och utbildningsutbud i distriktet.

Läs mer om vår webbplats här

Sidan publicerades: 12 december 2022