Häng med oss på Prideparaden
i Stockholm den 3 augusti!

Gå med i paraden tillsammans med andra inom idrottsrörelsen och manifestera en öppen och inkluderande idrott.

Sidan uppdaterades: 5 juni 2024

Den 3 augusti är det åter dags för Riksidrottsförbundet tillsammans med RF-SISU Stockholm och övriga idrottsrörelsen att bekänna färg. Tillsammans är vi starka, syns vi, sprider energi och sätter Prideparaden i verklig idrottsrörelse.

Ta med din förening, förbund eller kom själv. Ta gärna på er lagtröjor och ta med utrustning, klubbflaggor, banderoller – ja, allt som skapar stämning.

Fakta

  • Officiell start för paraden 13:00.
  • RF:s startnummer får vi besked om veckan innan paraden den 3 augusti. Startnumret kommer att läggas in på rf.se och i facebook-evenemanget som vi på RF-SISU Stockholm har tillsammans med Riksidrottsförbundet.
  • Startplatsen kommer att vara någonstans längs med Norr Mälarstrand, mellan Rålis och Stadshuset.
  • Ta med något att dricka och äta. Vi brukar vara framme vid Östermalms IP runt 16:30.
  • I vår (RF:s/idrottsrörelsens) sektion har vi lastbil med musik och egen DJ.

Kontaktperson för er som specialidrottsförbund är Fredrik Carlson, som ansvarar för Prideaktiviteterna på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna. Du når Fredrik via mejl på fredrik.carlson@rfsisu.se

Kontaktperson för er som förening/klubb/lag är Mats Lennerthson, som jobbar hos oss på RF-SISU Stockholm. Du når Mats via mejl på mats.lennerthson@rfsisu.se.

Om du som enskild person vill gå med idrottsrörelsen är det bara till att ansluta direkt på plats den 3 augusti. Välkommen!

Mer information om paraden finns på RFs webbplats . Sidan uppdateras löpande.

Sidan publicerades: 5 juni 2024