Hallå där Gunilla Lindström!

På Distriktsstämman den 20 mars valdes Gunilla Lindström in som ledamot
i RF-SISU Stockholms styrelse. Här får ni veta lite mer om Gunilla.

Sidan uppdaterades: 23 april 2024

Vad lockade dig med att vara med i styrelsen?
– Att kunna fortsätta följa arbetet i vardagen på RF-SISU Stockholm känns riktigt bra. Jag har ju varit en del av organisationen så länge och att nu få en liten annan position känns som en förlängning av det arbetet. Jag tycker att vi har gjort ett fantastiskt bra jobb genom åren och att nu som styrelseledamot kunna fortsätta det arbetet, och till viss mån påverka, känns hedrande och spännande.

Vad kommer du att fokusera mest på?
– Det är nog inget speciellt, eller snarare allt. Visst ligger SISU-delen, med folkbildning och utbildning lite närmare hjärtat. Det var där jag började en gång i tiden.

Vad gör du privat?
– Jag brukar säga "så lite som möjligt". Skämt å sido… Som nybliven pensionär håller jag på att skaffa mig rutiner för hur veckorna ska se ut. Men med fyra olika styrelseuppdrag så finns det saker att sätta sig in i, så inga problem att få dagarna att gå. Sedan har jag börjat spela bridge – det är jättekul!

Berätta gärna kort om din bakgrund inom idrottsrörelsen.
– Jag har jobbat inom idrottsrörelsen i hela mitt liv, med avbrott för två års utbildning på Bosön. Över 23 år på Svenska Bordtennisförbundet och sedan 24 år på RF-SISU Stockholm. Jag har min bakgrund inom bordtennisen där jag både spelat och varit ledare i många år. Nu har jag "bytt idrott" och är ordförande i Korpen Stockholm samt ledamot i Korpens förbundsstyrelse.

Sidan publicerades: 23 april 2024