Grattis Anna Thörn och Trångsunds Ishockeyförening!

I onsdagskväll i samband med vår Distriktsstämma tilldelades Anna Thörn, Lidingö Ryttarförening utmärkelsen "Årets barn- och ungdomsledare 2024" och Trångsunds Ishockeyförening tilldelades utmärkelsen "Årets barn- och ungdomsförening 2024". Ett stort grattis till er!

Sidan uppdaterades: 22 mars 2024

Årets barn- och ungdomsledare 2024 är Anna Thörn från Lidingö Ryttarförening, här tillsammans med jurymedlemmarna Björn Erkus och Hanna Wistrand, som också sitter i RF-SISU Stockholms styrelse.

Årets barn- och ungdomsledare – Anna Thörn, Lidingö Ryttarförening

Juryns motivering:

"Anna är ledaren som alltid finns där för föreningens ungdomar. Hon hjälper ungdomssektionen att förverkliga barnens och ungdomarnas idéer och fungerar som ett tryggt vuxenstöd i deras olika chatgrupper. Anna bidrar stort till att stallet är en plats dit man längtar och vill vara även utanför sina ridlektioner. Med hästen i fokus kan man umgås på lika villkor och över åldersgränser.

Årets Barn och ungdomsledare 2024 är Anna Thörn från Lidingö Ryttarförening.

Föreningen belönas med 10 000 kronor till barn- och ungdomsverksamheten."

Årets barn- och ungdomsförening 2024 är Trångsunds Ishockeyförening. Daniel Cucarano, ordförande i föreningen var med på stämman för att motta utmärkelsen.

Årets barn- och ungdomsförening – Trångsunds Ishockeyförening

Juryns motivering:

"Trångsunds Ishockeyförening är en förening där trygghet, gemenskap, engagemang och inkludering genomsyrar verksamheten från sportchef och ledare till vaktmästare. Fokus ligger på att alla ska känna sig sedda och trygga och känna att hallen är ett andra hem.
I denna förening är alla välkomna och målet är att alla ska ha råd att lära sig åka skridskor. Därför finns utrustning att låna. Barnet är i fokus - inte spelaren. Det viktigaste är inte att prestera, det är att vara trygg och att trivas.

Årets Barn- och ungdomsförening 2024 är Trångsunds Ishockeyförening.

Föreningen belönas med 10.000 kronor till barn- och ungdomsverksamheten."

Sidan publicerades: 22 mars 2024