Doris Högne Rydheim, vice ordförande i RF-SISU Stockholm, här tillsammans med ordförande Claes Thunblad.

Vi söker styrelseledamöter som brinner för idrott

På Distriktsstämman som äger rum den 20 mars 2024 ska det väljas in nya ledamöter i RF-SISU Stockholms styrelse. Valberedningen söker efter personer som brinner för idrott och vill delta i arbetet med att förbättra förutsättningarna för idrotten i Stockholmsdistriktet. Medlemsföreningar i Riksidrottsförbundet har rätt att komma med förslag på ledamöter. Här kan du läsa vice ordförande Doris Högne Rydheims och ledamot Hans-Göran Elos tankar om att sitta i vår styrelse.

Sidan uppdaterades: 27 december 2023

Därför engagerar jag mig i styrelsen för RF-SISU Stockholm

"Idrott är viktigt både för individen och för samhället. Vad kan då vara roligare än att få bidra till utvecklingen och samordningen av idrottsrörelsen inom hela vårt Stockholmsdistrikt.

I styrelsen för RF-SISU Stockholm har vi en unik möjlighet att ta med vår egen idrottserfarenhet, bredda perspektivet och tillsammans med övriga hitta lösningar för helheten. I strategiska diskussioner med underlag från en mycket kompetent kansliorganisation kan vi påverka."

Doris Högne Rydheim, styrelseledamot i RF SISU Stockholm

 

"Att få vara en del av RF-SISU Stockholm handlar för mig om att ha möjligheten att tillsammans med alla idrotter arbeta för att på lång sikt vara med om att få fler idrottsytor. Även att få vara med inom en del av idrottens organisation, så jag än bättre kan förstå hur idrotten fungerar och är uppbyggd. Även att få möjlighet att vara en del för våra beslutsfattare och företag, att förstå idrottens samhällsnytta, vad gäller till exempel individens hälsa och minskade vårdbehov, delaktighet och social skolning för våra barn för att bli goda samhällsmedborgare."

Hans-Göran Elo, styrelseledamot i RF-SISU Stockholm

Nomineringar kan göras via denna länk

 

Sidan publicerades: 5 december 2023