Freja+

för att skydda idrottsrörelsens uppgifter

Nu tar RF nästa kliv för att bli en ännu säkrare organisation och skydda Idrottsrörelsens uppgifter.

Sidan uppdaterades: 5 oktober 2023

Hoten mot vår personliga säkerhet höjs och därför så kommer det att krävas Freja+ för att logga in på IdrottOnline för huvudadministratörer och klubbadministratör (18/10 respektive 25/10). Om du inte redan har Freja+ så kan du skapa/uppdatera Freja Bas det på tre olika sätt efter att du laddat ner appen:

✅ Har du tidigare registrerat dig med pass eller nationellt id (eller gör en ny profil med pass/nationellt id) så kan du göra det enkelt själv i appen. Det enda som krävs är appen och att du har ditt pass tillgängligt.
✅ Har du tidigare registrerat dig med körkort eller id-kort (alternativt skapar en ny profil med något av de två) så behöver du besöka ett ATG ombud som verifierar din identitet. Du hittar information om hur och ATG ombud nära dig i appen.
✅ Har du tidigare registrerat dig med Freja ID men inte har Freja ID+ med körkort handling kan du radera det kontot och skapa ett nytt med ditt pass, då behöver du inte besöka ett ATG-ombud.

När du framöver loggar in i IdrottOnline kommer det inte att krävas någon kod utan du loggar enkelt in med hjälp av din Freja app.

Klicka här för mer information om Freja+

Sidan publicerades: 5 oktober 2023