Dubbelt historisk Distriktsstämma

Distriktsstämman 2020 blev dubbelt historiskt. Det var den första under namnet RF-SISU Stockholm och samtidigt var det den första digitala stämman. Helene Hellmark Knutsson blev omvald som ordförande.

Sidan uppdaterades: 13 oktober 2022

Björn Erkus blev invald som ny ledamot i vår styrelse, samtidigt lämnade Mathias Tegnér styrelsen efter två år. Mathias är dock kvar inom idrottsrörelsen, bland annat genom sitt uppdrag som vice ordförande i Stockholms Ishockeyförbund.

Inför starten klockan 19.00 hölls ett förmöte en timme innan start, där alla deltagare fick testa sin utrustning, om det inte fungerade hade vi på RF-SISU Stockholm i samarbete med Easymeet support.

Ett yrkande kom bland annat från Bosse Berglund på Stockholms Roddförbund om ett behov öka stödet till idrottsrörelsen. Det resulterade i att ordföranden Helene Hellmark Knutsson föreslog ett tillägg till verksamhetsinriktningen om att RF-SISU Stockholm, i ett långsiktigt påverkansarbete, ska verka för att stärka de ekonomiska stödet i vår region till idrottsrörelsen.

- Det var fint att vi, under rådande situation, kunde genomföra distriktsstämman i en digital miljö. Det fungerade under omständigheterna riktigt bra. Det ger oss möjligheter att prova nya möjligheter att mötas i framtiden. Jag vill rikta ett stort tack till alla som deltog, säger Cinnika Beiming, distriktsidrottschef på RF-SISU Stockholm.

Sidan publicerades: 2 april 2020