Välkommen Jimmy Eklund,
vår nya idrottskonsulent!

Södra zonen (Nyköping, Trosa, Oxelösund, Gnesta) förstärks med en ny medarbetare, Jimmy Eklund är nämligen RF-SISU Sörmlands senaste tillskott bland idrottskonsulenterna. Han beskriver sig som en förening- och idrottsmänniska som kommer kunna bidra med ett helikopterperspektiv hos föreningarna.

Sidan uppdaterades: 2 juni 2023

Jimmy är bosatt i Nyköping med sambo och två barn. Han kommer från en bakgrund med bland annat styrelseuppdrag och som aktiv spelare i IK Tun. Yrkesmässigt har han en bakgrund från affärslivet, något som han tror kommer fungera väl att korsköra med föreningslivet. 

"Helikopterperspektivet jag har från erfarenheterna att genomföra större affärer tycker jag är väldigt likt föreningslivet, även fast detta blir i en annan form. Jag tror att jag kommer kunna stötta föreningarna jag möter med helheten, inte bara med detaljerna" 

Efter många yrkesår i affärsvärlden ville småbarnspappan Jimmy nu satsa på något nytt. Eftersom han brinner för idrott och föreningsliv tyckte han att tjänsten som idrottskonsulent var för honom att söka. Och det tyckte vi med. Jimmy påbörjade sin tjänst i början av maj.

Jimmy vurmar lite extra för barn- och ungdomsidrotten. Han nämner att i en tid där tendenser till splittringar i samhället tydligt visar sig på olika vis tror han att idrotten, som alltid varit viktig, nu kommer vara ännu mer viktig. Han hoppas på att kunna bidra med idrottsutveckling i alla led. 

Vi önskar Jimmy varmt välkommen till RF-SISU-gänget!

Sidan publicerades: 2 juni 2023