Missa inte årets Idrottskonferens 2023!

Är du tränare, ledare eller föreningsledare och vill lyssna på den senaste idrottsforskningen samtidigt som du får möjligheten att nätverka och skapa samarbetsytor mellan föreningar under en heldag? Då ska du delta på årets idrottskonferens.

Sidan uppdaterades: 9 januari 2023

Årets idrottskonferens kommer ta upp två viktiga frågor, livslång rörelse och vad idrottarna egentligen tycker är roligt.

Är detta svaret på hur vi kan behålla fler inom idrotten? Du kommer att lyssna på två experter på sitt område som kanske har svaret på hur vi behåller fler inom idrotten.

Föreläsare

Dr Dean Kriellaars är expert och en av världens främsta ambassadörer för physical literacy. Dean brinner för att sprida budskapet om rörelseförståelse och att bekämpa den epidemi av inaktivitet som sprider sig snabbt. Han är verksam vid University of Manitoba, väl anlitad talare världen över och har utvecklat många metoder och program som används brett i Kanada och internationellt.

Johan Fallby - Idrottspsykologisk rådgivare berättar om FUN-Map. FUN-map är en innovativ metod att arbeta med glädjen i idrotten. Vad tycker idrottarna är roligt i idrotten, egentligen? Hur väl stämmer det överens med vad vuxna tycker är roligt? Går det att kombinera? Johan ger grunderna i den vetenskapligt utvecklade metoden och beskriver praktiskt vad den säger.

Målgrupp

Det här är en dag som alla i föreningen kan vara med på. Ledare, aktiva, föräldrar och styrelsen. Ett bra tillfälle att träffa många från er förening och träffa kollegor från andra föreningar. En heldag med mycket inspiration, motivation och eftertanke.

Tid och plats

Lördag 4 Februari 2023, kl. 09.00-16.00
Hagabergs folkhögskola Södertälje

Kostnad

600 kr/ person, lunch och fika ingår.
Kontakta din idrottskonsulent för subventionering av kostnaden.

Anmäl dig här Länk till extern webbplats

Sidan publicerades: 9 januari 2023