Nyhetsbrev och sociala medier

Sidan uppdaterades: 10 juni 2024

Följ gärna RF-SISU Småland på sociala medier! Då kan du ta del av nyheter, följa vår verksamhet och ha koll på våra kurser och föreläsningar. Vi skickar även regelbundet nyhetsbrev riktade till idrottsföreningar och specialdistriktsförbund. Prenumerera gärna.

Sociala medier

Facebook

Genom att följa vår Facebook-sida missar du inga nyheter från oss. Här tar du del bland annat del av viktig information, vårt kursutbud och aktuella nyheter.
Här hittar du vår Facebook-sida

Instagram

På vår Instagram får du följa våra medarbetare i verksamheten. Medarbetarna rapporterar om föreläsningar, föreningsbesök och en massa annat spännande! På Instagram heter vi @rfsisu.smaland.

Youtube

Vi samlar alla våra videor, som vi publicerar i våra kanaler, på RF-SISU Smålands Youtube-kanal. Vår Youtube-kanal heter RF-SISU Småland.
Här hittar du vår Youtube-kanal

RF-SISU Smålands nyhetsbrev och utskick

RF-SISU Småland ger ut olika nyhetsbrev som riktar sig till dig som är engagerad i en idrottsförening eller ett SDF i Småland.

Under 2024 gör vi ett omtag och skickar flera olika målgruppsanpassade nyhetsbrev. Du kan ta del av skickade nyhetsbrev nedan. Är du intresserad av något nyhetsbrev, men får det inte idag, kan du prenumerera.

Sidan publicerades: 11 oktober 2022

Kontakt

Jennifer Backman

Kommunikatör

036-34 54 34

Ansvarsområde: Sociala medier, nyhetsbrev, rörlig bild

Kontakt

Therese Karlsson

Kommunikatör

036-34 54 45

Ansvarsområde: Hemsida, nyhetsbrev, grafisk produktion

Vill du ha något av våra nyhetsbrev?

RF-SISU Småland skickar flera nyhetsbrev till olika målgrupper i idrottssmåland. Är du intresserad av något nyhetsbrev, men får det inte idag, kan du prenumerera.