En vecka fri från våld: 17-26 november!

Välkommen till en inspirerande och tankeväckande föreläsning om machokultur, jämställdhet, psykisk ohälsa och relationer med journalisten, författaren och debattören Atilla Yoldas.

Sidan uppdaterades: 23 november 2023

Som en del av En vecka fri från våld bjuder vi in till en inspirerande och tankeväckande föreläsning med Atilla Yoldas, på residenset i Växjö. Föreläsningen sänds live via youtube, med start kl. 17.30 men du kan också deltar på plats med mingel och enklare förtäring från kl. 16.45.

I föreläsningen delar Atilla Yoldas med sig av både kunskap och personliga upplevelser av destruktiva maskulinitetsnormer och dess uppbyggnad. Under de senaste åren har Atilla Yoldas fokus främst varit på jämställdhetsfrågor och i synnerhet destruktiva maskulinitetsnormer, machokultur och mäns våld mot kvinnor. Atilla är också ambassadör för Mind, som ger stöd till människor som lever med psykisk ohälsa.

Plats:

Digital

Datum:

torsdag 23 november 2023

Starttid:

Kl. 17.30

Sluttid:

Kl. 20.00

Anmälan:

Senast torsdag 16 november 2023, kl. 23.30

Sidan publicerades: 13 november 2023

Kontakt

Anette Ellefsen

Administratör

036-34 54 49

Ansvarsområde: Utbildningar och föreläsningar kring föreningskunskap och evenemang, föreläsare

Idrotten står upp mot våld mot kvinnor

Idrottsrörelsen ska vara en plats där alla känner sig välkomna och trygga. Det förutsätter att alla inom idrottsrörelsen aktivt arbetar för att främja idrottsrörelsens människosyn och visar respekt för alla människors unika och lika värde.

Så kan din idrottsförening bidra