Föreläsning med Sofia Åhman - "Sund stark senior", Lenhovda

Det här är en inspirationsföreläsning/-workshop för dig senior som vill ha lite träningstips och knep som passar dig. På ett lättsamt och inspirerande sätt pratar Sofia om hur en senior bör träna.

• Hur gör man för att få bra livskvalitet på ålderns höst? • Vad ska man prioritera i träningen? • Hur kan man träna med artros?

Små övningar kan ge stora resultat. Vi tränar inte för att bli yngre, utan för att kunna bli äldre! Efter den här föreläsningen/work-shopen kommer du ha redskapen för att skapa dig ett friskare, starkare och gladare liv!

Sidan uppdaterades: 18 september 2023

Sofia Åhman har blivit hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igenom 20 minuters träning i TV. Som träningsexpert i Go´kväll har hon under flera år inspirerat tittarna till att röra på sig mer och prova på nya aktiviteter. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne folkkär och hon har även belönats med tv-priset Kristallen.

Sofia har också skrivit tre träningsböcker, Nystart, Träna Hemma med Sofia och Träna Ute med Sofia. Dessutom kan hon numera titulera sig Medicine Hedersdoktor för sina insatser för folkhälsan.

Plats:

Lenhovda, Idrottshallen, Kyrkogatan 5

Datum:

lördag 23 september 2023

Starttid:

Kl. 09.30

Anmälan:

Senast tisdag 19 september 2023, kl. 23.30

Sidan publicerades: 18 september 2023

Kontakt

Lena Moberg

Administratör

036-34 54 29

Ansvarsområde: Utbildningar och föreläsningar kring tränar- och ledarskap, träningslära, idrottsskador/HLR, friskvård/hälsa, folkbildningsadministration