Ordförande + 1: Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte

Vi på RF-SISU Småland bjuder in ordföranden i våra idrottsföreningar till två träffar med kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Träffen riktar sig till dig som är ordförande och för att du ska få mer utbyte av träffen/träffarna tar du med dig ytterlige en person från föreningen.

Sidan uppdaterades: 24 april 2023

Träff 1: 15 maj kl 18-20.30 Föreläsning + erfarenhetsutbyte
Föreläsaren Peter Fritzson, RF-SISU Västra Götaland pratar om uppdraget som ordförande, ansvar och befogenheter samt att våga delegera, ekonomi: uppföljning och rapporter, hur och varför. Styrelsen som ett team och att leda gruppen framåt.
Peter har bl a varit klubbchef i golfklubb, ordförande, kassör, sekreterare och valberedare samt revisor i Västra Götalands Golfförbund samt anställd på bank i 32 år vilket ger en gedigen kunskap inom ekonomi, rapporter, bokföring och bokslut.

Träff 2: 21 oktober kl 9-15 Föreläsning + erfarenhetsutbyte i mindre grupper.
Föreläsaren Kristina Landgren Carestam pratar om sin ledarresa, med- och motgångar,
trygga idrottsmiljöer - om något händer samt om en hållbar organisation. Framgångs-nycklar för att få medarbetare att prestera mot uppsatta mål, oavsett om det är en idrottsförening eller ett företag.

Med VM- och SM-guld i innebandy för både damer och herrar ses Kristina av många som en barriärbrytare inom lagidrotten då hon tränat både damer och herrar på elitnivå.
I dag är hon är styrelseledamot i Frölunda HC och ordförande i Pixbo Wallenstams valberedning. Kristina har mer än 25 års erfarenhet av att leda och utveckla lag, föreningar och organisationer. Idag arbetar hon som HR-partner, Wallenstams Göteborg, med företagskultur

Plats:

Digital

Datum:

måndag 15 maj 2023 – lördag 21 oktober 2023

Starttid:

Kl. 18.00

Sluttid:

Kl. 20.30

Anmälan:

Senast söndag 14 maj 2023, kl. 23.30

Sidan publicerades: 5 april 2023

Kontakt

Anette Ellefsen

Administratör

036-34 54 49

Ansvarsområde: RU-kurser, föreläsare