Floorball Fitness

Sidan uppdaterades: 7 december 2022

Med Floorball Fitness har din förening möjlighet att erbjuda ett roligt och effektivt sätt att träna innebandy. Konceptet är enkelt, flexibelt och fokuserar på gemenskap och ett lekfullt idrottsutövande oavsett tidigare erfarenhet och ambitionsnivå.

Träningspasset kombinerar spel med klubba och boll, med inslag som förbättrar både styrka och kondition. De termer som används är Puls, Power, Play. Floorball Fitness erbjuder många hälsofördelar i ett och samma träningspass och kräver inga förkunskaper.

Puls – Power – Play

Puls ger dig uppvärmningen som förbereder kroppen för aktivitet. Med innebandyspecifika uppvärmningsövningar får du chans att känna på boll och klubba samtidigt som du får öva tekniska moment.

Power ger en blandning av styrkeövningar för hela kroppen. Syftet är att allmänt stärka upp kroppen i sin helhet, men även att lägga fokus på de muskelgrupper som behöver stärkas för idrotten.

Play lägger fokus på att spela innebandy och det finns flera olika spelvarianter att välja på. Efter en bra start på passet har du här en utmaning för hela kroppen men även för huvudet.

Kom med i gemenskapen!

Sidan publicerades: 31 oktober 2022