Emily Knutsson årets funktionär 2023

Med en strålande karriär som domare lyser Emily Knutsson upp pingisscener både Skåne och internationellt. Med sitt passionerade ledarskap är Emily inte bara en del av spelet – hon är en förebild för unga ledare överallt

Sidan uppdaterades: 24 april 2024

Varje år delar RF-SISU Skåne ut priser till personer, föreningar och lag som gjort bra insatser under året som gått. Priserna delas ut i fyra klasser: Årets idrottsförening, Årets idrottsledare, Årets idrottsfunktionär och Årets idrottare.

Emily Knutsson, en domarstjärna på den skånska pingishimlen. Med en passion för precision och rättvisa, bär Emily inte bara en domarvissla - hon bär med sig hoppet om att inspirera en ny generation av sportens förgrundsgestalter.

Så här löd motiveringen:
Emily Knutsson, en driven och inspirerande ung idrottsfunktionär, har gjort betydande avtryck inom svensk bordtennis. Med en imponerande meritlista som förbundsdomare, inklusive dömning vid USM, SM-finalen med Truls Möregårdh och internationella tävlingar, har Emily visat enastående kompetens och engagemang.

Emily representerar en ny generation av idrottsledare och hennes deltagande i Riksidrottsförbundets program för Unga Ledare, Eldsjäl 2.0 förutspår en ljus framtid för svensk idrott. Genom sitt engagemang och sin vilja att lära och dela kunskap, är Emily en värdig vinnare av årets idrottsfunktionär.

Se gärna filmen från utdelningen nedan

Sidan publicerades: 24 april 2024