Volontärens värdskap - hjärtat i evenemanget

Sidan uppdaterades: 7 december 2022

Volontären, eller funktionären är en mycket viktig del av ett evenemang. Utan er blir det inga evenemang. Men för att både kunna göra ett så bra jobb som möjligt och att både ni som volontär/funktionär ska känna er trygga hur man bemöter en gäst så har SISU Förlag tagit fram en webbaserad utbildning som ger er kunskap som förbereder er för just det.

På SISU Förlags sida står det så här om utbildningen:

Ska du vara volontär på ett idrottsevenemang? Eller är du kanske volontäransvarig? I så fall bör du ha en grundläggande kunskap om värdskap och hur du bemöter en gäst. Med utbildningsmaterialet Volontärens värdskap – hjärtat i evenemanget får du tips och idéer på vad ett gott volontärskap kan innebära.

Materialet är uppdelat i områden som behandlar exempelvis problemlösning, sociala medier, säkerhet och tillgänglighet. På utbildningsidan får du praktiska tips och inspiration på hur ni kan agera vid ert evenemang. Webbplatsen innehåller filmer och reflektionsfrågor som passar bra som ett underlag för såväl personlig reflektion som diskussion i din volontärsgrupp. Här hittar du utbildningen Volontärens värdskap - hjärtat i evenemanget (SISU Förlag).

OBS! Om du är ansvarig vid ett större evenemang med över 100 volontärer kan vi erbjuda en specialanpassad webbplats. Möjligheten finns då att lägga in eget innehåll på webbsidan samt att få en separat kod för smidigare registrering för era volontärer. Vid beställning av en anpassad webbplats för minst 100 volontärer utgår även en mängdrabatt på 20 %. För mer information skicka ett mail till kundtjanst@sisuforlag.se

Vill ni ha personlig hjälp kontakta er idrottskonsulent!

Sidan publicerades: 11 oktober 2022

Köp boken på SISU Förlag

På SISU Förlags hemsida hittar du boken som handlar om volontärarbetet och värdskapet.