Tips och inspiration för dig och din förening

Sidan uppdaterades: 25 augusti 2023

På den här sidan lägger vi upp tips och inspiration allteftersom saker dyker upp eller som vi tycker är relevanta att lyfta lite extra just nu. Den är levande och vi hoppas den både kan ge handfasta tips men även peppa och göra så att du får ett leende på läpparna.

Har du/ni något som ni tycker kan inspirera hör av er till oss. Och ni vet väl om att ni även kan följa oss på Instagram (@rfsisu_ostergotland) och Facebook!

Föreningens intäkter - våra utbildningsområden

På denna utbildningssida ges tips på hur ni i er förening kan öka er förenings intäkter genom ett strategiskt intäktsarbete. Det ges inspiration kring hur andra gjort och dessutom finns flertalet samtalsunderlag som syftar till att skapa goda och utvecklande samtal i er förening. Vår förhoppning är att ni genom det här utbildningspaketet får en klarare bild över hur ni kan generera större intäkter till er förening och att ni får en så pass bra vägledning att ni kan gå från idé till handling. Här hittar du den samlande utbildningssidan som handlar om föreningens intäkter.

Sälj lotter för Folkspel

Tjäna pengar till ditt lag, förening eller organisation genom att sälja Bingolotto, Sverigelotten och Hela Sveriges Julkalender. Läs mer på Folkspels hemsida här.

Podcast – Här pågår föreningsidrott

I podden träffar vi experter, profiler, förebilder, ledare och aktiva för att ge kunskap och inspiration till idrottsföreningar som vill utveckla sin verksamhet så att fler barn, ungdomar och äldre vill idrotta så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt. Du kan med fördel använda poddens avsnitt som gemensamt diskussionunderlag för att introducera en fråga eller ämne i din förening.

Var hittar du podden?

Podden hittas där poddar finns. Sök på namnet: Här pågår föreningsidrott. Här hittar du podden på Soundcloud.

Kontakta podden

Vill du ställa en fråga, tipsa om ett ämne eller person till podden eller tycka till om ett ansnitt? Kontakta oss via Instagram (@harpagarforeningsidrott) eller via mejl podd@rfsisu.se

Sidan publicerades: 14 oktober 2022

Registerutdrag

Glöm inte att det är krav på registerutdrag. Här kan du ladda hem lathundarna för SF respetive IF.

Här pågår föreningsidrott

Här pågår föreningsidrott är en podcast med fokus på just föreningsidrott.