Idrottsservice

Sidan uppdaterades: 1 juli 2024

RF-SISU Östergötland stöder förbund och föreningar i vardagens utmaningar. Det kan handla om hjälp med medlemsregistret, hjälp att trycka matchprogrammet eller hjälp med GDPR frågor. Kontakta din idrottskonsulent så får du veta mer om vad vi kan hjälpa till med och vad det kostar.

Tryckeri

Vi erbjuder ett varierat utbud av trycktjänster. Vår färgkopiator har ordentlig kapacitet att göra färgkopior i stort antal och vi utför även laminering, spiralbindning etc. Vi kan också trycka dina rollup till ett mycket förmånligt pris. Kontakta Steve Maguire för prisuppgifter.

Utskick/posthantering

Behöver ni hjälp att smidigt nå ut till era föreningar. Kontakta oss så kan vi hjälpa till både med trycket, kuvertering och själva utskicket. Behöver ni bara adressetiketter är ni också välkomna att höra av er.

Layout

Rolluper, inbjudningar, affischer, foldrar är några exempel på vad vi kan erbjuda.

Möteslokaler

I Idrottens Hus i Klockaretorpet, Norrköping möjliggör ett samarbete med Hyresbostäder och Kultur och Fritidskontoret att alla föreningar kan låna konferenslokalerna kostnadsfritt. För bokning kan ni ringa 072-564 86 43. Här finns även en kalender som visar när det är ledigt i lokalerna: Bokning av Idrottens Hus Norrköping

Ekonomi

För att underlätta för SDF/föreningar erbjuder vi föreningsutbildning och stöd inom ekonomi för styrelser och kassörer. Det kan vara allt från små frågor i bokföring till hjälp med digitala bokföringssystem, eller tips och råd vid årsbokslutet. Kontakta gärna vår ekonomiservice för mer information kring just din fundering.

Sidan publicerades: 27 september 2022

Kontakt

Steve Maguire

Vaktmästare och tryckeri

010-476 50 08

Ansvarar för tryckeri/utskick/posthantering