Anmäl dig till ledarfestivalen Maxpuls

Den 6 maj arrangeras Maxpuls ledarfestival 2023, på Kulturkvarteret i Örebro. Evenemanget har skapats för dig som vill utvecklas som ledare inom föreningsidrotten i Örebro län. Det blir en spännande heldag med inspirerande föreläsningar, utvecklande workshops och energigivande möten och erfarenhetsutbyten.

Sidan uppdaterades: 27 mars 2023

Två starka namn finns på föreläsarscenen på Kulturkvarteret den här dagen. En av vår tids största idrottare, höjdhopparen Stefan Holm och den strategiske förbättringsledaren Anna Iwarsson. Stefan Holm pratar om ”Så når du dina mål” och Anna Iwarsson delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter under rubriken ”Lyft blicken”.
Maxpuls Ledarfestivalen arrangerades första gången i september 2021
– Idén till ledarfestivalen började med att vi ville göra något för att lyfta och kunskapsrusta våra ideella idrottsledare som varje dag året runt ger så mycket av sin tid och sin kunskap till våra barn och unga. Vi ville göra det som en ledarfestival som inspirerade, med olika föreläsningar, workshops och spännande aktiviteter, berättar Lucas Forsberg, idrottskonsulent och projektledare för Maxpuls.

Utvecklande workshops och spännande erfarenhetsutbyten

Första året satte pandemin käppar i hjulet och ledarfestivalen ställdes om till ett digitalt arrangemang, med åtta föreläsare som avlöste varandra under tre dagar, däribland Carolina Klüft och Anna Lindberg. I november 2022 genomfördes Maxpuls Pulshöjaren – ett litet mindre format på ledarfestivalen, som en uppstart inför årets Maxpuls Ledarfestival. Ett hundratal idrottsledare bjöds in till middag och föreläsning av dansaren Tobias Karlsson. I år är det tredje gången gillt och äntligen kan ledarfestivalen genomföras på det sättet som var tanken från början.
– Förutom föreläsningar med Stefan Holm och Anna Iwarsson kommer också ett antal olika workshops att hållas och du som deltagare kan välja mellan olika ämnen, bland annat hållbarhet, Trygg idrott, idrottsföräldrar och hälsofrämjande idrottsföreningm säger Lucas Forsberg.

Anmäl dig till Maxpuls Ledarfestival här

Sidan publicerades: 17 mars 2023