Börja resan till utveckling i föreningen

Sidan uppdaterades: 10 augusti 2023

Våra idrottskonsulenter finns här för er när ni vill utvecklas. Vi lyssnar in era behov och ger förslag på hur ni kan komma vidare. RF-SISU Norrbotten erbjuder personellt och ekonomiskt stöd till lärande och utvecklingsprocesser.

Ta hjälp av en idrottskonsulent från RF-SISU Norrbotten

Idrottens klubbstugor och föreningslokaler är våra idrottskonsulenters hemmaplan. Varje dag, året runt möter vi föreningsledare, tränare, aktiva och föräldrar över hela länet. Våra idrottskonsulenter lyssnar in föreningens behov, hur ni vill utvecklas, vad ni vill uppnå och kan sedan vägleda och ge förslag på hur ni kan göra för att komma vidare. Mötet sker fysiskt eller digitalt, beroende på vad som passar er bäst. Besöket kostar inget.

Tillsammans med vår idrottskonsulent formar din förening en utbildningsplan, baserad på folkbildningens metoder och möjligheter. Planen anpassas efter just er förening och era medlemmar.

Idrottens folkbildning - 5 sätt att lära och utvecklas

Genom att jobba fram en plan tillsammans skapas möligheter att få resurser till utveckling av er förening. Det kan handla om att vi på RF-SISU Norrbotten tar kostnader för lärande material, föreläsare, studiebesök med mera.

Ett samarbete mellan din förening och idrottskonsulenten kan se ut så här:

Alla idrottsföreningar har en egen idrottskonsulent

Hos oss på RF-SISU Norrbotten har alla idrottsföreningar en egen idrottskonsulent att bolla utvecklingstankar och idéer med. Konsulenterna har inte bara koll på lärande utan kan även guida er kring våra ekonomiska stöd, svara på frågor om att bilda och driva en förening och mycket annat. Vårt uppdrag är att ge er kraft att utvecklas.

Kontakta våra idrottskonsulenter.

Sidan publicerades: 4 december 2022

Alla idrottsföreningar har en egen idrottskonsulent att bolla tankar och idéer med. Vi ger er kraft att utvecklas.

En guide för dig som bedriver folkbildnings- och utbildningsverksamhet i en förening.