Körträningen inför Star for Life är igång!

Den 15 september är det dags för Star For Life – konsert i Sporthallen i Östersund. Idrottsrörelsen ska tillsammans med skolbarn från länet utgöra en kör, bestående av 800 personer och nu är körträningen i full gång.

Sidan uppdaterades: 4 juni 2023

Förra veckan träffades blivande körsångare på Gamla Tingshuset i Östersund för en första körträning tillsammans med röstcoachen Camilla Karlsson.

De som letat sig till körträningen var fotbollsspelare från The Mighty Cosmos samt några från Östersunds Skidlöpareklubb – ParaMe. Tillsammans med körsångare från Camillas egen kör, fick deltagarna gå igenom några av sångerna som ska sjungas på den stora konserten i september.

Nästa träningstillfälle är onsdagen 7 juni kl 18-20 och då ser och hör vi gärna fler deltagare från de föreningar som är anmälda till Star for Life. Kom ihåg att du inte kommer att kunna prestera på topp på din match om du inte deltar på träningarna – detsamma gäller vid ett framträdande på en stor konsert – du behöver öva för att kunna bjuda publiken på ett uppträdande i toppklass.

Är din förening också sugen på att delta? Kontakta Sara Danielsson eller Carina Modén Aronsson på RF-SISU Jämtland-Härjedalen för mer information.

Sidan publicerades: 4 juni 2023