Process med ledarteamet för ÖSK ungdom

Förra veckan hade idrottskonsulent Johanna process med ledarteamet för Östersunds SK:s ungdomsverksamhet. De arbetade med materialet Samla Ledarteamet, som vänder sig till dig som är tränare eller ledare inom idrottsrörelsen.

Sidan uppdaterades: 15 maj 2023

För att få ett lag eller träningsgrupp att fungera bra, krävs det ett väl fungerande ledarteam. Ett team som planerar, genomför, utvärderar, utvecklar och kommunicerar det som ni kommer överens om och bestämmer. För att underlätta arbetet har vi på RF-SISU tagit fram detta material, som varje ledarteam kan använda i sitt lag eller i sin träningsgrupp. Det finns ett kompletterande arbetshäfte med olika övningar/verktyg för att hjälpa er med utvärdering, planering och förbättringsarbete.

-       Kvällens processarbete mynnade ut i olika arbetsgrupper som ska fortsätta jobba med utvecklingen i ungdomsgruppen. De ska bland annat ta fram egna handlingsplaner. Dessutom har de även utsett utbildningsansvariga som ska sköta inrapporteringen av utbildningstimmarna. Det var ett trevligt gäng att få jobba med, säger Johanna efter träffen.

Har ni frågor om materialet eller vill få inspiration, kontakta er idrottskonsulent på RF-SISU Jämtland-Härjedalen.

Sidan publicerades: 15 maj 2023