Foto: Privat

Föreningsbesök hos Bergs IK

Bergs IK har jobbat aktivt med att ha dörrarna öppna för alla oavsett vilka förutsättningar spelarna och deras föräldrar har.

Sidan uppdaterades: 24 mars 2023

Många år av mycket ideellt arbete har hjälpt till att skapa ett lag med sammanhållning utöver det vanliga. Många utmaningar har det varit på vägen hittills, bland annat att lösa ut resor till bortamatcher trots begränsade tillgångar till skjuts. ”Det har funkat bra men blir allt svårare då resorna blir längre ju äldre spelarna blir”. Då RF-SISU Jämtland-Härjedalen möter ledarna i laget diskuteras både vad som varit framgångsfaktorer hittills och vad utmaningarna framåt ser ut att vara. Bland annat försöker man lösa att laget skall kunna delta i en eller två cuper under sommaren, men också hur man på bästa sätt skall kunna möjliggöra fortsatt fotboll för ungdomarna oavsett om de lämnar bygden för gymnasiet eller stannar kvar på ”hemmaplan”.

Foto: Privat

Har ni som förening funderingar kring hur ni kan utveckla er förening. Kontakta er idrottskonsulent på RF-SISU Jämtland Härjedalen så stöttar vi er i arbetet.

Sidan publicerades: 24 mars 2023